WLN4000 Clarity Ferm

Kód: WLN4000
129 Kč / ks 112,17 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)

Clarity Ferm je snadno použitelný enzym, který eliminuje chladový zákal a snižuje obsah lepku pod 20 ppm, což je mezinárodně uznávaná hodnota pro pivo považované za "bezlepkové".

Detailní informace

Detailní popis produktu

WLN4000 Clarity Ferm

Clarity Ferm je snadno použitelný enzym, který eliminuje chladový zákal v pivu tím, že dokáže rozložit citlivé polypeptidy, které vytváří chladový zákal Tím slouží k rychlejšímu vyčeření a vyšší čistotě piva. 

Kromě eliminace chladového zákalu Clarity Ferm významně snižuje obsah lepku v pivech vyrobených z ječmene a pšenice. Ošetřené pivo pomocí tohoto enzymu, které je vyrobené z ječmene nebo pšenice má typicky obsah lepku pod 20 ppm, což je mezinárodně uznávaná hodnota pro pivo považované za "bezlepkové".

Enzym neovlivňuje výslednou chuť a aroma piva. 

Použití:

  1. Eliminace vzniku chladového zákalu, zvýšení trvanlivosti piva
  2. Výrazně redukuje obsah lepku ve vašich pivech

Použití:

Přidává se do vychlazené mladiny (19-26 l) před nasazením kvasnic a započetím fermentace.

Minimální trvanlivost:  20. duben 2020

Skladování: skladujte v lednici při teplotě 4°C

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Tekuté kvasnice White Labs
Hmotnost: 0.05 kg
? Filtrování podle typu kvašení: Enzymy

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.