Fermentis: SafBrew™ DW-17 25g

Kód: 8553
279 Kč / ks 249,11 Kč bez DPH
Skladem (6 ks)

SafBrew™ DW-17 je inovativní směs aktivních suchých kvasnic a enzymů od společnosti Fermentis, navržená pro výrobu velmi suchých a komplexních piv s ovocnými, dřevitými a jemně kyselými tóny. Tato směs je také vhodná pro fermentaci mladiny s vysokou hustotou, umožňující dosáhnout obsahu alkoholu až 17% ABV.

SafBrew™ DW-17 je ideální volbou pro sládky usilující o výrobu suchých a komplexních piv s jedinečným chuťovým profilem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

SafBrew™ DW-17 je inovativní směs aktivních suchých kvasnic a enzymů od společnosti Fermentis, navržená pro výrobu velmi suchých a komplexních piv s ovocnými, dřevitými a jemně kyselými tóny. Tato směs je také vhodná pro fermentaci mladiny s vysokou hustotou, umožňující dosáhnout obsahu alkoholu až 17 % ABV.

Klíčové vlastnosti:

Vysoká úroveň esterů a vyšších alkoholů: Přispívá k bohatému aromatickému profilu piva.

Aparentní prokvašení: 98–102 %, což zajišťuje velmi suchý konečný produkt.

Střední sedimentace: Umožňuje dobré odkalení piva po fermentaci.

Doporučené dávkování a teplota fermentace:

100 až 160 g/hl při teplotě 20–32 °C.

Složení:

Kvasnice (Saccharomyces cerevisiae POF+), maltodextrin, glukoamyláza z Aspergillus niger (EC 3.2.1.3), emulgátor: sorbitan monostearát (E491).

Skladování:

Produkt by měl být skladován v suchu a chráněn před přímými zdroji tepla. Pro skladování do 6 měsíců je doporučená teplota pod 25 °C; pro delší skladování pod 15 °C.

Trvanlivost:

36 měsíců od data výroby. Po otevření spotřebujte do 7 dnů a skladujte při 4 °C.

SafBrew™ DW-17 je ideální volbou pro sládky usilující o výrobu suchých a komplexních piv s jedinečným chuťovým profilem.

Dávkování / Teplota

100 až 160 g/hl (0,13–0,21 oz/gal) při ideální teplotě 20 °C – 32 °C (68,0 °F – 89,6 °F).

Použití

1. Přímé přidání:

Přidejte přímo do fermentoru při teplotě fermentace 20 °C – 32 °C (68,0 °F – 89,6 °F).

2. S předchozí rehydratací:

Posypte kvasnice 10násobkem jejich objemu vody nebo mladiny při teplotě 20 °C – 28 °C (68,0 °F – 82,4 °F).

Nechte odpočívat 15 až 30 minut.

Jemně promíchejte.

Přidejte do fermentoru.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vaření piva
Výrobce: Fermentis

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Používáme ověření věku Adulto