Koření, dřevěné třísky
![produktove fotky 2 14](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pivoteka-tabor.cz/user/shop/detail/7637_produktove-fotky-2-14.png?65fe9270
)
Anýz je vhodný k dochucení vánočních a speciálních piv, dodává jim nasládlou a kořeněnou chuť a aroma.
![produktove fotky 2 6](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pivoteka-tabor.cz/user/shop/detail/7640_produktove-fotky-2-6.png?65fe92cf
)
Hřebíček je vhodný k dochucení vánočních a speciálních piv.
![produktove fotky 2](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pivoteka-tabor.cz/user/shop/detail/7800_produktove-fotky-2.png?661019fa
)
Je libo zázvorové pivo? Co takhle Ginger Ale nebo třeba Hazy IPA?! Kombinuj s kardamomem, skořicí nebo třeba hřebíčkem. Inspiruj se v Pivařce - najdeš tam recept Zrzavej Bobr na...
![produktove fotky 2 4](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pivoteka-tabor.cz/user/shop/detail/7646_produktove-fotky-2-4.png?65fe92e7
)
Kardamom je vhodný k dochucení vánočních a speciálních piv, má silnou kafrovitou vůni a palčivou chuť. Je ideální ke kombinování s ovocem.
![produktove fotky 2 15](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.pivoteka-tabor.cz/user/shop/detail/7652_produktove-fotky-2-15.png?65fe9322
)
Guinejský pepř je vhodný do tmavých, champagne piv a často také do vánočních piv. Lze použít buď celá zrna, nebo drcená.