Síran hořečnatý, známý také jako epsomská sůl, se používá zejména při domácím vaření piva, k dodání hořečnatých a síranových iontů do pivovarské vody. Tyto ionty mohou mít...
Síran vápenatý (CaSO4), známý také jako sádrovec, je běžná minerální sloučenina, která se často používá při vaření piva k ovlivnění chemického složení vody v pivovarském...
Chlorid vápenatý (CaCl2) je sloučenina, která se používá při vaření piva k úpravě chemického složení vody v procesu vaření. Chemie vody je při vaření piva důležitým...
Vepřová želatina - 220 bloom
Želatina se používá k vyčeření, především u svrchně kvašených piv, a to těsně před dokončením kvašení. Po přidání do spilky na sebe želatina naváže...
Jedná se čeřící činidlo obsahující polysacharid karagenan, které se přidává do mladiny ke konci chmelovaru v mladinové pánvi. Polysacharidy obsažené v produktu významně pomáhají...
Jedná se čeřící činidlo ve formě tablet, obsahující polysacharid karagenan, které se přidává do mladiny ke konci chmelovaru v mladinové pánvi. Polysacharidy obsažené v produktu...
Co všechno umí?
optimalizuje enzymatickou aktivitu sladu
pomáhá vyjasnit mladinu
zajišťuje rovnoměrnou distribuci chmele při varu
snižuje výskyt usazenin a...
Vymáčkněte z chmele maximum chuti a vůně!
Lallemand Aromazyme 100 g - Popis a Návod
Popis: Lallemand Aromazyme je enzymatický produkt používaný při vaření piva. Tento...
Provozovatel webu WWW.PIVOTEKA-TABOR.CZ (jakožto správce osobních údajů) zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více o cookies ZDE.