Vaření piva, Strana 10
-
Aditiva, úprava varní vody
-
Slady
-
Vločky, slupky a nesladované obilí
-
Sladové výtažky
-
Chmel
-
Kvasnice
-
Sady na výrobu piva
-
Koření, dřevěné třísky
-
Dezinfekce, mytí
-
Kvašení, měření
-
Cukry
-
Ostatní
-
Lyofilizované ovoce
-
Příslušenství na vaření piva
Nejprodávanější
Výpis produktů
K.9 Ebbegarden kveik dodává pivu chuť a aroma tropického ovoce. Fermentuje dobře v rozmezí 15 °C až 38 °C. Při nejvyšší teplotě může být fermentace hotová za 48 hodin!
K.14 Eitrheim kveik dodává pivu úžasnou chuť zralé hrušky, švestky, rozinek, sušené švestky a medu. Fermentuje dobře v rozmezí 15 °C až 38 °C. Při nejvyšší teplotě může být fermentace hotová za 48 hodin!
K.22 Stalljen dodává pivu tóny jablek a zralého ovoce s jemným nádechem hřebíčku a anýzu. Fermentuje dobře v rozmezí 8 °C až 38 °C. • Při nejvyšší teplotě může být fermentace hotová za 48 hodin. • Při nejnižší teplotě se chová podobně jako...
K.1 Voss kveik je jedinečný svou chutí a aromatem (ovocné tóny s pomerančem a citrusy) a dobře fermentuje při teplotách od 15 °C do 40 °C. Při nejvyšší teplotě můžete očekávat, že pivo bude fermentovat během 48 hodin.
LalBrew® Abbaye jsou kvasnice belgického původu. Mají schopnost fermentovat belgická piva s vysokým obsahem alkoholu a vytváří typickou kořenitost a ovocnost belgického a trapistického stylu. Při vyšších teplotách fermentace mohou být v aroma...
LalBrew® House Ale je výkonný kmen kvasinek nové generace, který je extrémně rychlý a neuvěřitelně čistý, což z něj dělá dokonalý univerzální kmen kvasinek pro vaše potřeby. Tento kmen byl vybrán naším partnerem, společností Escarpment Labs (ON,...
