Vaření piva, Strana 9
-
Aditiva, úprava varní vody
-
Slady
-
Vločky, slupky a nesladované obilí
-
Sladové výtažky
-
Chmel
-
Kvasnice
-
Sady na výrobu piva
-
Koření, dřevěné třísky
-
Dezinfekce, mytí
-
Kvašení, měření
-
Cukry
-
Ostatní
-
Lyofilizované ovoce
-
Příslušenství na vaření piva
Nejprodávanější
Výpis produktů

Chinook je velice známá americká odrůda chmele. Vznikla křížením odrůd Petham Golding a USDA 63102M. Byla pojmenována po Indiánském kmenu z okolí Washingtonu a považuje se za třetí nejpoužívanější chmelovou odrůdu v USA. Kořenité, zemité,...

LUPOMAX (CRYO) granule představují koncentrovanou formu chmelových granulí. Tento chmel je známý svou pikantní mandarinkovou chutí, která připomíná marmeládu. Má příjemný bylinný charakter, který se snoubí s citrusy a působí jako jemný čaj earl...

Tento chmel je známý svou pikantní mandarinkovou chutí, která připomíná marmeládu. Má příjemný bylinný charakter, který se snoubí s citrusy a působí jako jemný čaj earl grey. Výborně se doplňuje s chmely Mosaic, Citra, Chinook, Simcoe, Lotus,...

Kartáč s plastovou rukojetí Kvalitní čisticí kartáč určený pro sanitaci vybavení při vaření piva. Díky dlouhému tělu a pevným přírodním štětinám snadno dosáhnete i do hůře přístupných míst, jako jsou fermentační nádoby, trubky a také lahve a...

Kazbek je česká odrůda vyšlechtěná z ruského divokého chmele. Název si nese podle nejvyšší hory středního Kavkazu a vyznačuje se robustností a stabilitou. Je povolený od roku 2008. Jemné kořeněné aroma s nádechem citrusů. Pivní...

Kohatu je aromatická odrůda chmele z Nového Zélandu, známá svou svěží a komplexní chutí. Vznikla z tamního šlechtitelského programu a byla uvedena na trh jako odrůda kombinující příjemnou hořkost s intenzivním aroma. Kohatu nabízí tóny tropického...

Možno použít na pivní lahve o objemu 0,33l a 0,5l. Tyto kyslík pohlcující uzávěry mají speciální vložku, která absorbuje molekuly kyslíku v prostoru nad pivem v uzavřených lahvích. Tato vrstva chrání vaše pivo před oxidací, zajišťuje stabilitu...

Kukuřičné vločky se v pivovarnictví používají jako tzv. nesladované obilniny (adjuncts). Nejčastěji se používají k odlehčení těla piva, zesvětlení barvy a snížení chlebovité chuti sladového ječmene. Co kukuřičné vločky v pivu dělají: Snižují...