Vaření piva, Strana 9

Kazbek je česká odrůda vyšlechtěná z ruského divokého chmele. Název si nese podle nejvyšší hory středního Kavkazu a vyznačuje se robustností a stabilitou. Je povolený od roku 2008. Jemné kořeněné...

Kohatu je aromatická odrůda chmele z Nového Zélandu, známá svou svěží a komplexní chutí. Vznikla z tamního šlechtitelského programu a byla uvedena na trh jako odrůda kombinující příjemnou hořkost s...

Možno použít na pivní lahve o objemu 0,33l a 0,5l. Tyto kyslík pohlcující uzávěry mají speciální vložku, která absorbuje molekuly kyslíku v prostoru nad pivem v uzavřených lahvích. Tato vrstva...

K.9 Ebbegarden kveik dodává pivu chuť a aroma tropického ovoce. Fermentuje dobře v rozmezí 15 °C až 38 °C. Při nejvyšší teplotě může být fermentace hotová za 48 hodin!

K.14 Eitrheim kveik dodává pivu úžasnou chuť zralé hrušky, švestky, rozinek, sušené švestky a medu. Fermentuje dobře v rozmezí 15 °C až 38 °C. Při nejvyšší teplotě může být fermentace hotová za 48...

K.22 Stalljen dodává pivu tóny jablek a zralého ovoce s jemným nádechem hřebíčku a anýzu. Fermentuje dobře v rozmezí 8 °C až 38 °C. • Při nejvyšší teplotě může být fermentace hotová za 48 hodin....

K.1 Voss kveik je jedinečný svou chutí a aromatem (ovocné tóny s pomerančem a citrusy) a dobře fermentuje při teplotách od 15 °C do 40 °C. Při nejvyšší teplotě můžete očekávat, že pivo bude...