Výdejní místo je Bavorovice 20, výdejní doba je plovoucí - po domluvě :) Těšíme se na shledání. Jana a Míra

WHC Labs: Saturated 11g

Kód: 9001
139 Kč / ks 124,11 Kč bez DPH
Položka byla vyprodána…

Pro šťavnaté tropické exotické IPAs s vysokou úrovní biotransformace je ideální volbou kvasinka Pineapple Passion. Tento kmen je speciálně vybrán pro svou schopnost vytvářet piva s výrazným ananasovým charakterem a nabízí stabilitu zákalu a rychlou fermentaci. Je vhodný pro různé styly piva, včetně NEIPAs a West Coast IPAs, a umožňuje dosáhnout vysoké úrovně biotransformace, což přispívá k bohatému tropickému profilu piva.

Pineapple Passion je nová kvasinka vybraná pro svou schopnost vytvářet šťavnatá tropická piva s výrazným ananasovým charakterem. Tento vzrušující a inovativní kmen nabízí klíčové výhody, včetně vysoké úrovně biotransformace, stability zákalu a rychlé fermentace.

Styly piva:

  • Brown Ales
  • Imperial Stouts
  • NEIPAs
  • Pale Ales
  • Stouts
  • West Coast IPAs

Kmen: Saccharomyces cerevisiae
Attenuace: 76-80%
Flokulace: Střední
Tolerance na alkohol: 15% ABV
Teplota fermentace: 22-26°C
Dávkování: 50-100 g / hl

Detailní informace

Detailní popis produktu

WHC Lab Limited

WHC Lab, oficiálně WHC Lab Limited, je irská biotechnologická společnost (založená v roce 2016) se sídlem v hrabství Wicklow. Specializuje se na vývoj a výrobu špičkových kvasnic (suchých i tekutých), bakterií, fermentačních enzymů a doplňkových přípravků pro pivovarnický a lihovarnický průmysl. Spolupracuje s tisíci pivovary po celém světě, poskytuje odbornou technickou podporu a snaží se posouvat hranice fermentačních technologií pomocí pokročilého výzkumu a vývoje. Jejich portfolio zahrnuje kvasnice určené pro různé pivní styly i destilaci, s důrazem na kvalitu, stabilitu i efektivitu výroby. 

WHC Lab kvasnice

Dávkování: 10-20g/10l - na zakvašení 20l silnějších piv o stupňovitosti 14° a výš doporučujeme 4 balíčky, popřípadě udělat starter, jinak typicky 2 sáčky na 20l

Skladování: Aby se zajistila dlouhodobá vitalita kvasinek, uchovávejte kvasnice v chladném a suchém prostředí při teplotě méně než 10°C. Při vyšší teplotě dochází k několikanásobně rychlejší úmrtnosti kvasinek. Po otevření sáček důkladně uzavřete. Skladujte při teplotě 4°C a do 3 dnů spotřebujte.

Návod k použití/ rehydratace: kvasinky nasypte do 10tinásobného množství sterilní vody (cca 110 ml) o teplotě 30-35°C a nechte 15 min. odpočívat - NEMÍCHEJTE! Následně promíchejte (sterilní lžičkou) až vznikne jemná kaše a ponechejte 5 min. odpočívat. Kvasnice zchlaďte na zákvasnou teplotu (v krocích po 5 min. o 10°C) a aplikujte do mladiny. Pokud by nedošlo ke zchlazení na teplotu mladiny, kterou zakvášíte, vystavíte kvasinky teplotnímu stresu a hrozí jejich úmrtí nebo mutace.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Používáme ověření věku Adulto