WHC Labs: Mango Madness 11g
Kód: 8999Detailní popis produktu
WHC Lab Limited
WHC Lab, oficiálně WHC Lab Limited, je irská biotechnologická společnost (založená v roce 2016) se sídlem v hrabství Wicklow. Specializuje se na vývoj a výrobu špičkových kvasnic (suchých i tekutých), bakterií, fermentačních enzymů a doplňkových přípravků pro pivovarnický a lihovarnický průmysl. Spolupracuje s tisíci pivovary po celém světě, poskytuje odbornou technickou podporu a snaží se posouvat hranice fermentačních technologií pomocí pokročilého výzkumu a vývoje. Jejich portfolio zahrnuje kvasnice určené pro různé pivní styly i destilaci, s důrazem na kvalitu, stabilitu i efektivitu výroby.
WHC Lab kvasnice
Dávkování: 10-20g/10l - na zakvašení 20l silnějších piv o stupňovitosti 14° a výš doporučujeme 4 balíčky, popřípadě udělat starter, jinak typicky 2 sáčky na 20l
Skladování: Aby se zajistila dlouhodobá vitalita kvasinek, uchovávejte kvasnice v chladném a suchém prostředí při teplotě méně než 10°C. Při vyšší teplotě dochází k několikanásobně rychlejší úmrtnosti kvasinek. Po otevření sáček důkladně uzavřete. Skladujte při teplotě 4°C a do 3 dnů spotřebujte.
Návod k použití/ rehydratace: kvasinky nasypte do 10tinásobného množství sterilní vody (cca 110 ml) o teplotě 30-35°C a nechte 15 min. odpočívat - NEMÍCHEJTE! Následně promíchejte (sterilní lžičkou) až vznikne jemná kaše a ponechejte 5 min. odpočívat. Kvasnice zchlaďte na zákvasnou teplotu (v krocích po 5 min. o 10°C) a aplikujte do mladiny. Pokud by nedošlo ke zchlazení na teplotu mladiny, kterou zakvášíte, vystavíte kvasinky teplotnímu stresu a hrozí jejich úmrtí nebo mutace.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
_(2).png)