Vaření piva, Strana 13
-
Aditiva, úprava varní vody
-
Slady
-
Vločky, slupky a nesladované obilí
-
Sladové výtažky
-
Chmel
-
Kvasnice
-
Sady na výrobu piva
-
Koření, dřevěné třísky
-
Dezinfekce, mytí
-
Kvašení, měření
-
Cukry
-
Ostatní
-
Lyofilizované ovoce
-
Příslušenství na vaření piva
Nejprodávanější
Výpis produktů
Tato odrůda vyšlechtěná na Novém Zélandu přišla na trh v roce 2000. V jejím názvu najdeme slovo ,,sauvin", což je zkratka používaná na Novém Zélandu pro vinařskou odrůdu Sauvignon Blanc, jehož angreštové tóny ucítíme právě z tohoto chmele....
Nesladovaná pšenice je klasickou surovinou tradičního i moderního pivovarnictví. Oproti sladované pšenici si zachovává původní charakter zrna – jemně obilnou chuť, vyšší podíl bílkovin a mírně vyšší zákal. Používá se především k vytváření...
Northern Brewer byl vyšlechtěn v Anglii v roce 1934 a později pěstován v Německu, Belgii, Španělsku a spojených státech. Kořenité, pryskyřičné s dozvukem máty. Pivní styly: Anglické ale, Pale Ale, Porter, Stout, Ležáky Rok...
Olicana je moderní britská odrůda chmele vyšlechtěná za účelem poskytnutí výrazného a neobvyklého aroma, které se skvěle hodí do piv typu IPA, pale ale a dalších světlých pivních stylů. Tato odrůda je charakteristická svým ovocným a květinovým...
NEŠROTOVANÝ SLAD Pauls Malt Deep Diver je speciální karamelový slad, který se praží v bubnové peci, což mu dodává intenzivní hořkosladkou karamelovou chuť a tmavší barvu. Díky tomuto způsobu zpracování dochází k přeměně škrobů na cukry, které...
