Výdejní místo je Bavorovice 20, výdejní doba je plovoucí - po domluvě :) Těšíme se na shledání. Jana a Míra

WHC Labs: British Pub Ale 11g

Kód: 8998
119 Kč / ks 106,25 Kč bez DPH
Položka byla vyprodána…

Kvasnice British Pub Ale (Bond) ztělesňují podstatu tradičního anglického pivovarnického mistrovství a nabízejí všestranné a robustní řešení pro mikropivovary i řemeslné pivovarníky. Tento čistý, agresivní a dobře prokvašující kmen je skutečným šampionem v obsahu alkoholu, zajišťuje, že vaše piva dosáhnou svého plného potenciálu s konzistentními a spolehlivými výsledky. British Pub Ale má vysokou flokulační schopnost, která zajišťuje křišťálově čistý závěr, čímž zvyšuje vizuální přitažlivost vašich ale.

British Pub Ale (Bond) je vynikající volbou pro tradiční anglické ale díky vysoké flokulaci a vysoké toleranci na obsah alkoholu.

Pivní styly: Amber Ale, Brown Ale, Imperial Stout, IPA, Pale Ale, Red Ale, Stouts, West Coast IPA, New England IPA, Double IPA

Sedimentace: vysoká

Stupeň prokvašení: 76–80 % - střední prokvašení - dává vyvážený profil 

Tolerance na alkohol: 14 %

Teplota kvašení: 18–22 °C

Dávkování: 5–15 g / 10l

Složení: kvasnice (kmen Saccharomyces cerevisiae)

Min. trvanlivost: 

Bezpečnostní specifikace v AJ ke stažení ZDE.

Technická specifikace ke stažení ZDE.

Detailní informace

Detailní popis produktu

WHC Lab Limited

WHC Lab, oficiálně WHC Lab Limited, je irská biotechnologická společnost (založená v roce 2016) se sídlem v hrabství Wicklow. Specializuje se na vývoj a výrobu špičkových kvasnic (suchých i tekutých), bakterií, fermentačních enzymů a doplňkových přípravků pro pivovarnický a lihovarnický průmysl. Spolupracuje s tisíci pivovary po celém světě, poskytuje odbornou technickou podporu a snaží se posouvat hranice fermentačních technologií pomocí pokročilého výzkumu a vývoje. Jejich portfolio zahrnuje kvasnice určené pro různé pivní styly i destilaci, s důrazem na kvalitu, stabilitu i efektivitu výroby. 

WHC Lab kvasnice

Dávkování: 5-15g/10l - na zakvašení 20l silnějších piv o stupňovitosti 14° a výš doporučujeme 3-4 balíčky, popřípadě udělat starter, jinak typicky 1-2 sáčky na 20l

Skladování: Aby se zajistila dlouhodobá vitalita kvasinek, uchovávejte kvasnice v chladném a suchém prostředí při teplotě méně než 10°C. Při vyšší teplotě dochází k několikanásobně rychlejší úmrtnosti kvasinek. Po otevření sáček důkladně uzavřete. Skladujte při teplotě 4°C a do 3 dnů spotřebujte.

Návod k použití/ rehydratace: kvasinky nasypte do 10tinásobného množství sterilní vody (cca 110 ml) o teplotě 30-35°C a nechte 15 min. odpočívat - NEMÍCHEJTE! Následně promíchejte (sterilní lžičkou) až vznikne jemná kaše a ponechejte 5 min. odpočívat. Kvasnice zchlaďte na zákvasnou teplotu (v krocích po 5 min. o 10°C) a aplikujte do mladiny. Pokud by nedošlo ke zchlazení na teplotu mladiny, kterou zakvášíte, vystavíte kvasinky teplotnímu stresu a hrozí jejich úmrtí nebo mutace.

WHC Labs – Britih Pub pivovarské kvasnice - GSPR specifikace:

  • Hmotnost balení: 11 g
  • Účel použití: Určeno k fermentaci piva v domácím i řemeslném pivovarnictví.
  • Složení: Sušené pivovarské kvasnice (Saccharomyces cerevisiae)
  • Návod k použití: Přidejte obsah balení do mladiny podle doporučení výrobce.
  • Podmínky skladování: Uchovávejte v suchu, chladu a temnu. Po otevření ihned spotřebujte.
  • Datum minimální trvanlivosti: 
  • Identifikace výrobce:
    WHC Lab Limited
    WHC Lab HQ, Prospect Lower, Newcastle, Co.Wicklow, A63 H0K8
    Tel.: +353 894 068 622
    E-mail: orders@whclab.com
  • Země původu: Irsko
  • Bezpečnostní upozornění: Výrobek není určen k přímé konzumaci. Uchovávejte mimo dosah dětí.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Vaření piva
Pivní styl: ALE, Brown Ale, Double IPA, Imperial Stout, IPA, NEIPA, Stout, Amber Ale, Red Ale, West Coast IPA
Typ kvašení: Svrchní
Konkrétní aroma a chuť: Tropické ovoce, Čisté, "Candy", Zelené jablko, Lesní ovoce
Sedimentace: Vysoká
Stupeň prokvašení: Střední
Teplota kvašení: 18 - 22°C
Výrobce: WHC Labs
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Používáme ověření věku Adulto