Vaření piva, Strana 4
-
Aditiva, úprava varní vody
-
Slady
-
Vločky, slupky a nesladované obilí
-
Sladové výtažky
-
Chmel
-
Kvasnice
-
Sady na výrobu piva
-
Koření, dřevěné třísky
-
Dezinfekce, mytí
-
Kvašení, měření
-
Cukry
-
Ostatní
-
Lyofilizované ovoce
-
Příslušenství na vaření piva
Nejprodávanější
Výpis produktů

Slad Cara Gold® dodává silné, sladké karamelové aroma a jedinečnou chuť karamelového a hnědého cukru a dodává pivu bohatou jantarovou barvu. Pro hnědá a tmavá piva. Až 20 % směsi. Silné, sladké, karamelové aroma a chuť karamelu a třtinového...

NEŠROTOVANÝ SLAD Belgický jantarovo-karamelový slad Cara Honey dodává pivu zlatavý až jantarový odstín a intenzivní medové, karamelové a jemně máslové tóny. Cara Honey se používá především v pivech, kde je žádoucí jemná sladkost a bohatší...

Belgický jantarovo-karamelový slad Cara Honey dodává pivu zlatavý až jantarový odstín a intenzivní medové, karamelové a jemně máslové tóny. Cara Honey se používá především v pivech, kde je žádoucí jemná sladkost a bohatší...

NEŠROTOVANÝ SLAD Slad Château Cara Ruby® dodává pivu bohaté karamelově sladké aroma a chuť připomínající toffee, přičemž pivu propůjčuje světle jantarovou až načervenalou barvu. Výraznou vlastností všech karamelových sladů je jejich sklovitost....

Slad Château Cara Ruby® dodává pivu bohaté karamelově sladké aroma a chuť připomínající toffee, přičemž pivu propůjčuje světle jantarovou až načervenalou barvu. Výraznou vlastností všech karamelových sladů je jejich sklovitost. Tento sklovitý...

NEŠROTOVANÝ SLAD Slad Château Café dodává pivu oříškovou a výraznou kávovou chuť a vůni, přináší „kávovou“ notu v pivech typu Stout a Porter. Zanechává jemný pocit v ústech a dodává komplexnost a jemnost (hladkost) jakémukoli tmavému pivu....

Slad Château Café dodává pivu oříškovou a výraznou kávovou chuť a vůni, přináší „kávovou“ notu v pivech typu Stout a Porter. Zanechává jemný pocit v ústech a dodává komplexnost a jemnost (hladkost) jakémukoli tmavému pivu. Posiluje barvu piva....

Slad Château Oat se vyrábí z nahých ovesných zrn, to znamená bez pluch. Tento typ sladu má velmi nízkou diastatickou sílu a střední hodnoty extraktu. Slad Château Oat dodává pivu charakteristickou jemnost. Skvěle zlepšuje plnost...

NEŠROTOVANÝ SLAD Dodává charakteristickou chuť pšeničných piv. Slad Château Wheat Blanc je nezbytný při výrobě pšeničných piv, ale používá se i v pivech na bázi ječmenného sladu (3–5 %) díky svému obsahu bílkovin, který pivu dodává plnější pocit...

Dodává charakteristickou chuť pšeničných piv. Slad Château Wheat Blanc je nezbytný při výrobě pšeničných piv, ale používá se i v pivech na bázi ječmenného sladu (3–5 %) díky svému obsahu bílkovin, který pivu dodává plnější pocit v ústech a...

NEŠROTOVANÝ SLAD Château Special Belgium® je historický typ sladu, který má svůj původ v Belgii a stojí za širokou škálou slavných belgických piv. Je to velmi speciální belgický tmavý slad, vyráběný společností Castle Malting® pomocí...

Château Special Belgium® je historický typ sladu, který má svůj původ v Belgii a stojí za širokou škálou slavných belgických piv. Je to velmi speciální belgický tmavý slad, vyráběný společností Castle Malting® pomocí specifického procesu...

NEŠROTOVANÝ SLAD Slad Castle Malt Peated je během sušení nakouřený pomocí nejkvalitnější skotské rašeliny. Dodává jemný charakter rašeliny a kouře. Ideální přísada pro vytvoření jedinečné whisky. Charakter rašeliny a kouře. Barva: 4,5 EBC...

Slad Castle Malt Peated je během sušení nakouřený pomocí nejkvalitnější skotské rašeliny. Dodává jemný charakter rašeliny a kouře. Ideální přísada pro vytvoření jedinečné whisky. Charakter rašeliny a kouře. Barva: 4,5 EBC...

NEŠROTOVANÝ SLAD Château Whisky je slad se silným charakterem rašeliny a kouře pro lahodné Whisky a jedinečná piva. Ječmen je během pražení vyuzen tou nejlepší skotskou rašelinou. Bohatá kouřová a rašelinová chuť. Barva: 4 EBC...