Vaření piva, Strana 7
Řazení produktů
Výpis produktů
SafAle™ K-97 jsou německé Ale kvasnice vybrané pro jejich schopnost vytvářet při fermentaci velkou pevnou ,,deku". Jsou vhodné k vaření piv typu Ale, u kterých je vyžadováno malé množství esterů (Kölsch). Lze je použít také na pšeničná piva...
SafAle™ WB-06 - tento typický kvasničný kmen je doporučován pro fermentaci pšeničných piv. Produkuje pronikavé ovocné estery, především banánové a fenolové chuťové tóny jako např. hřebíčkové aroma, které je pro pšeničná piva typické. Umožňuje...
Min. trvanlivost: 05/2026 Směs kvasnic a enzymů pro suchá a chuťově výrazná piva, jako je Brut IPA. Ideální pro suchá, chmelová a ovocná piva. • Směs kvasnic a enzymů s velmi vysokým prokvašením • Kmen kvasnic POF- • Ideální pro styl Brut...
Min. trvanlivost: 02/2026 SafBrew™ DW-17 je inovativní směs aktivních suchých kvasnic a enzymů od společnosti Fermentis, navržená pro výrobu velmi suchých a komplexních piv s ovocnými, dřevitými a jemně kyselými tóny. Tato směs je také vhodná pro...
SafBrew™ LD-20 je perfektní volbou pro výrobu velmi suchých a neutrálních ležáků se sníženým obsahem zbytkových cukrů. SafBrew™ LD-20 je vyroben z aktivních suchých kvasnic a enzymů a umožňuje výrobu piv obsahujících stejný obsah alkoholu s...
Správná volba pro vyvážený suchý cider. Kvasnice AB-1 jsou navrženy pro výrobu suchých ciderů s klasickým a neutrálním chuťovým profilem. Tyto senzitivní kvasinky (K-R-) zajišťují standardní rychlost kvašení, což vede k cideru s nízkou hladinou...
Pro sladké a komplexní cidery. Kvasnice AS-2 jsou speciálně navrženy pro výrobu ciderů s výrazným ovocným aroma a jemnou kyselinkou. Tyto kvasinky podporují střední rychlost kvašení a vytvářejí cider s vyváženou chutí. Jsou ideální pro ty, kteří...
Maximalizuj ovocnost! Nechceš suchý cider?! Tyhle kvasnice jsou přesně pro Tebe! Kvasnice TF-6 jsou perfektní volbou pro ty, kteří chtějí maximalizovat ovocnost svého cideru. Tyto neutrální kvasinky (K-R-) nejsou vhodné pro suché cidery,...
Originální německé spodní kvasnice pocházející z Berlína, známé také pod názvem RH. Jsou určeny pro tvorbu mírně ovocných a esterových ležáků. Nižší prokvašení dodává pivu vyšší plnost a dlouhotrvající chuť na patře. Použití: spodně...
_(2).png)