LalBrew® MUNICH CLASSIC WHEAT BEER YEAST YEAST 11g

Kód: LALLNOTT10
119 Kč –17 %
munich classic
119 Kč –17 % 99 Kč / ks 86,09 Kč bez DPH
Skladem (> 10 ks)

LalBrew® MUNICH CLASSIC je klasický bavorský kmen na pšeničná piva. Dodává pivu typický banánovo - kořeněný aromatický profil, kterým se tato piva vyznačují. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

LalBrew® MUNICH CLASSIC
WHEAT BEER YEAST YEAST 11g
 

LalBrew® MUNICH CLASSIC je klasický bavorský kmen na pšeničná piva. Dodává pivu typický banánovo - kořeněný aromatický profil, kterým se tato piva vyznačují. 

Použití: Bavorská pšenice, Weizen Bock, Dunkel weizen

Sedimentace: nízká

Stupeň prokvašení: střední až vysoký

Tolerance na alkohol: 12 %

Teplota kvašení: 17-22°C

Dávkování: 50-100g/hl - jeden balíček na cca 20l mladiny (na zakvašení silnějších piv o stupňovitosti 14° a výš doporučujeme 2 balíčky, popřípadě udělat starter)

Skladování: Aby se zajistila dlouhodobá vitalita kvasinek, uchovávejte kvasnice v chladném a suchém prostředí při teplotě méně než 10°C. Při vyšší teplotě dochází k několikanásobně rychlejší úmrtnosti kvasinek. Po otevření sáček důkladně uzavřete. Skladujte při teplotě 4°C a do 3 dnů spotřebujte.

Návod k použití/ rehydratace: kvasinky nasypte do 10tinásobného množství sterilní vody (cca 110 ml) o teplotě 30-35°C a nechte 15 min. odpočívat - NEMÍCHEJTE! Následně promíchejte (sterilní lžičkou) až vznikne jemná kaše a ponechejte 5 min. odpočívat. Kvasnice zchlaďte na zákvasnou teplotu (v krocích po 5 min. o 10°C) a aplikujte do mladiny. Pokud by nedošlo ke schlazení na teplotu mladiny, kterou zakvášíte, vystavíte kvasinky teplotnímu stresu a hrozí jejich úmrtí nebo mutace.

 Munich-Classic-flavor-wheel-300x270

Originální datasheet v angličtině ke stažení ZDE

Převzato ze stánek www.lallemandbrewing.com


Složení: kvasnice (kmen Saccharomyces cerevisiae), emulgátor E491  

Doplňkové parametry

Kategorie: Svrchní kvasnice
Hmotnost: 0.011 kg
Výrobce: Lallemand
? Filtrování podle typu kvašení: Svrchní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení