Tento kmen produkuje nízkou hladinu fenolů s příchutí a aroma hřebíčku, které můžeme cítit i v hotovém pivě. Produkce ovocných esterů vytváří rovnováhu mezi ovocnými a...
Jedinečný mix kvasnic Brettanomyces a Saccharomyces s bakteriemi Lactobacillus a Pediococcus. Perfektní pro napodobení tradičního spontánního způsobu kvašení.
Klasický plzeňský kmen z České republiky, který produkuje čisté, řízné a suché pivo se sladovým závěrem. Tento kmen je vhodný pro ležáky jako jsou Munich Helles a také...
Kvasnice plzeňského typu z jižních Čech. Tento kmen produkuje suchý a řízný ležák s nízkou produkcí diacetylu. Při prokvašení nad 80 % vytváří tento kmen suchá piva se...
Jeden z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších ležákových kmenů na světe. Může být použit téměř v každém ležáckém stylu. Produkuje čistá a svěží piva s důrazem na chmelové aroma.
Původem z Mexico City, tento kmen vytváří krásně čisté ležáky s příjemným řízem. Tyto kvasnice dávají přednost vysoké pitelnosti ale nechávají v pozadí sladové a chmelové...
Používá se pro zrychlené kvašení ležáků na dobu jednoho týdne. Kvasí při pokojových teplotách 17-20°C pod tlakem 1.0 bar až do cílového stupně prokvašení (většinou stačí jeden...
Původem z Mexico City, tento kmen vytváří krásně čisté ležáky s příjemným řízem. Tyto kvasnice dávají přednost vysoké pitelnosti ale nechávají v pozadí sladové a chmelové...
Kvasinka typu Carlsberg, nejvíce používaný kmen ležáku na světě. Produkuje charakteristický sladový profil s určitými estery a křehkým závěrem. Dobře vyvážený profil, umožňuje...