Od 17.-23.9. dovolená, expedovat začneme opět 24.9. Děkujeme za pochopení a těšíme na Vás! Jana a Míra

White Labs: Ultra Ferm

Kód: 4095
189 Kč / ks 168,75 Kč bez DPH
Skladem (>10 ks)

Chceš uvařit hodně suché pivo? Protože tě prostě nebaví sladká piva? Nebo chceš zkusit uvařit Brut IPA? Přesně s tím ti pomůže enzym Ultra Ferm od White Labs. 

Ultra-Ferm je tekutá vysoce koncentrovaná amyloglukosidáza, což je enzym, který zcela přeměňuje dextriny (nezkvasitelné cukry) na zkvasitelné cukry. Díky tomu dochází k mnohem většímu prokvašení a vznikají suchá piva. 

Kdy přidat: Tento enzym se přidává se při vystírce.

Kdy je nejaktivnější: Optimální pH pro správnou funkci enzymu je 3,5 - 5,5. Co se týče teploty, enzym je nejaktivnější dokud teplota nepřekročí 60°C. Aktivita amyloglukosidázy je kompletně ukončena, když teplota překročí 85°C po dobu 10 minut.

Co dělá: 1. Urychluje zcukření

                 2. Pomáhá zcukření nesladovaných obilovin

                 3. Zásadně zvyšuje míru prokvasitelnosti

Objem: 10ml

Doporučené dávkování: 10ml na 20l mladiny

Skladování: skladujte v lednici při teplotě 4°C

Minimální trvanlivost: 31.3.2026

Tip: někteří sládkové přidávají Ultra Ferm až do kvasné nádoby s dobrými výsledky

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Tekuté kvasnice White Labs
Typ kvašení: Enzymy

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Používáme ověření věku Adulto

Carousely 2240x1260_2