Ahoj / Dobrý den, oznamuji, že od 1.7. až do 10.7. bude pozastaven eshop a uzavřena prodejna z důvodu dovolené. Objednávky naposledy odesílám 30.6. a začínám opět odesílat od 12.7.2022. Děkuji za pochopení a dej Bůh štěstí!

WLN4100 Ultra-Ferm - Brut IPA enzym

Kód: WLN4100
139 Kč / ks 120,87 Kč bez DPH
Skladem (8 ks)

Ultra-Ferm je tekutá amyloglukosidáza (vysoce koncentrovaná) z vybraného klasického kmene Aspegillus Niger. V pivovarnictví se používá především při vaření Brut IPA.

Detailní informace

Detailní popis produktu

WLE4100 Ultra-Ferm

Ultra-Ferm je tekutá amyloglukosidáza (vysoce koncentrovaná) z vybraného klasického kmene Aspegillus Niger. V pivovarnictví se používá především při vaření Brut IPA.

Použití:

  1. Snížení časů zcukření
  2. Zcukření nesladovaných obilovin
  3. Zvýšení prokvasitelnosti

Funkce při výrobě piva:

Sládkové často chtějí produkovat lehká piva nebo přímo dia piva. V těchto případech sládek vyžaduje kontrolovanou či kompletní přeměnu škrobu a dextrinů na zkvasitelné cukry. Tradiční metody dovolují přeměnu jen 75-80% škrobů. Ultra-Ferm amyloglukosidáza dovoluje úplné štěpení dextrinů na zkvasitelné cukry, a to ze všech typů škrobu.

V pivovaru je doporučené dávkování Ultra-Ferm 0,8 - 3,2 litru na 1 tunu škrobu. Optimální pH je 3,5 - 5,5 a teplota by neměla překročit 60°C. Aktivita amyloglukosidázy je kompletně ukončena, když je proces štěpení držen na 85°C po dobu 10 minut.

Minimální trvanlivost: 17.8.2022

Skladování: skladujte v lednici při teplotě 4°C

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Tekuté kvasnice White Labs
Hmotnost: 0.05 kg
? Filtrování podle typu kvašení: Enzymy

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení