White Labs: Ultra-Ferm

Kód: 4095/PRO
189 Kč až –79 %
produkt fotky web
189 Kč až –79 % od 39 Kč / ks od 32,23 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Ultra-Ferm je tekutá amyloglukosidáza (vysoce koncentrovaná) z vybraného klasického kmene Aspegillus Niger. V pivovarnictví se používá především při vaření Brut IPA.

Minimální trvanlivost: 31.1.2025/30.12.2027

Detailní informace

Trvanlivost: Produkt je krátce po min. době trvanlivosti
Skladem (>10 ks) | 4095/PRO
189 Kč
39 Kč / ks
32,23 Kč bez DPH
Trvanlivost: Produkt má standardní dobu trvanlivosti
Skladem (>10 ks) | 4095/PRO2
189 Kč / ks
156,20 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Ultra-Ferm

Ultra-Ferm je tekutá amyloglukosidáza (vysoce koncentrovaná) z vybraného klasického kmene Aspegillus Niger. V pivovarnictví se používá především při vaření Brut IPA.

Použití:

  1. Snížení časů zcukření
  2. Zcukření nesladovaných obilovin
  3. Zvýšení prokvasitelnosti

Funkce při výrobě piva:

Sládkové často chtějí produkovat lehká piva nebo přímo dia piva. V těchto případech sládek vyžaduje kontrolovanou či kompletní přeměnu škrobu a dextrinů na zkvasitelné cukry. Tradiční metody dovolují přeměnu jen 75-80% škrobů. Ultra-Ferm amyloglukosidáza dovoluje úplné štěpení dextrinů na zkvasitelné cukry, a to ze všech typů škrobu.

V pivovaru je doporučené dávkování Ultra-Ferm 0,8 - 3,2 litru na 1 tunu škrobu. Optimální pH je 3,5 - 5,5 a teplota by neměla překročit 60°C. Aktivita amyloglukosidázy je kompletně ukončena, když je proces štěpení držen na 85°C po dobu 10 minut.

Minimální trvanlivost: 31.1.2025

Skladování: skladujte v lednici při teplotě 4°C

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Tekuté kvasnice White Labs
Typ kvašení: Enzymy

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Používáme ověření věku Adulto