WLP066 London Fog Ale Yeast Blend® 

Kód: WLP006
245 Kč –14 %
WLP001 California Ale Yeast®
245 Kč –14 % 210 Kč / ks 182,61 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)

Tento kmen se nám osvědčil jako nejlepší volba pro oblíbený styl New England IPA. Zanechává v pivu sladkost a tím pomáhá podpořit jak sladové tak chmelové chutě a aroma. Zároveň zanechává v pivu tolik vyhledávanou džusovost a zákal.

Detailní informace

Detailní popis produktu

WLP066 London Fog Ale Yeast Blend® 

Tento kmen se nám osvědčil jako nejlepší volba pro oblíbený styl New England IPA. Zanechává v pivu sladkost a tím pomáhá podpořit jak sladové tak chmelové chutě a aroma. Zároveň zanechává v pivu tolik vyhledávanou džusovost a zákal.

Minimální trvanlivost: 2.3.2021

Skladování: skladujte v lednici při teplotě 4°C

Technické údaje
 Prokvašení  65 - 70 %
 Sedimentace nízká - střední
 Tolerance na alkohol  8 - 12 %
 Optimální teplota fermentace  17 - 21°C

 

Veškeré kvasnice skladujeme v lednici při teplotě okolo 4°C. Při balení zásilky je ke kvasnicím přidán nachlazený gelový polštářek, aby se zamezilo ohřátí kvasnic a ty tak zůstaly v těch nejpříznivějších podmínkách. Gelový polštářek je zahrnut v ceně. Pro přepravu doporučujeme zvolit dopravce GLS, který zásilky doručuje většinou do druhého dne od odeslání.

Dávkování 
Velikost várky Do 12° P (1,048)
12,5 - 16,5°P
(1,050 - 1,065)
Přes 16,5° P (1,065) nebo zakvašení při nízké teplotě 10 - 13 °C (ležák)
20 L 1 balíček bez starteru 2 balíčky, nebo 1 balíček v 1 l starteru 3 balíčky, nebo 1 balíček ve 2 l starteru
40 L 2 balíčky bez starteru 4 balíčky, nebo 1 balíček ve 2 l starteru  6 balíčků, nebo 1 balíček ve 4 l starteru  
60 L 3 balíčky bez starteru  6 balíčků, nebo 1 balíček ve 3 l starteru  9 balíčků, nebo 1 balíček v 6 l starteru  

 

Jak připravit starter?


Složení: kvasnice, voda, ječmen, aminokyseliny a stopové minerály

Doplňkové parametry

Kategorie: Tekuté kvasnice White Labs
Hmotnost: 0.05 kg
? Filtrování podle typu kvašení: Svrchní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.