WLP925 High Pressure Lager Yeast®
Kód: WLP951Detailní popis produktu
WLP925 High Pressure Lager Yeast®
Používá se pro zrychlené kvašení ležáků na dobu jednoho týdne. Kvasí při pokojových teplotách 17-20°C pod tlakem 1.0 bar až do cílového stupně prokvašení (většinou stačí jeden týden). Pivo by pak mělo ležet při 2°C, 3-5 dní, aby se nasytilo. První dva dny se vytváří vysoké hodnoty sirnatých látek, které zmizí okolo pátého dne.
Minimální trvanlivost:
Skladování: skladujte v lednici při teplotě 4°C
Prokvašení | 73 - 82 % |
Sedimentace | střední |
Tolerance na alkohol | 5 - 10 % |
Optimální teplota fermentace | 17 - 20°C |
Veškeré kvasnice skladujeme v lednici při teplotě okolo 4°C. Při balení zásilky je ke kvasnicím přidán nachlazený gelový polštářek, aby se zamezilo ohřátí kvasnic a ty tak zůstaly v těch nejpříznivějších podmínkách. Gelový polštářek je zahrnut v ceně. Pro přepravu doporučujeme zvolit dopravce GLS, který zásilky doručuje většinou do druhého dne od odeslání.
Velikost várky | Do 12° P (1,048) |
12,5 - 16,5°P
(1,050 - 1,065)
|
Přes 16,5° P (1,065) nebo zakvašení při nízké teplotě 10 - 13 °C (ležák) |
20 L | 1 balíček bez starteru | 2 balíčky, nebo 1 balíček v 1 l starteru | 3 balíčky, nebo 1 balíček ve 2 l starteru |
40 L | 2 balíčky bez starteru | 4 balíčky, nebo 1 balíček ve 2 l starteru | 6 balíčků, nebo 1 balíček ve 4 l starteru |
60 L | 3 balíčky bez starteru | 6 balíčků, nebo 1 balíček ve 3 l starteru | 9 balíčků, nebo 1 balíček v 6 l starteru |
Složení: kvasnice, voda, ječmen, aminokyseliny a stopové minerály
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tekuté kvasnice White Labs |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
? Filtrování podle typu kvašení: | Spodní |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.