WLP029 German Ale/ Kölsch Yeast®

Kód: WLP945
245 Kč / ks 213,04 Kč bez DPH
Na objednávku

Tento kmen pochází z malého pivovaru v německém Kolíně nad Rýnem a je vhodný pro německá piva, například kölsch a altbier. Je známo, že tento druh zvýrazňuje chmelové aroma a hořkost, společně s dalšími klasickými charakteristikami německých ležáků. Nedoporučuje se vést teplota kvašení pod 17°C.

Detailní informace

Detailní popis produktu

WLP029 German Ale/ Kölsch Yeast®

Tento kmen pochází z malého pivovaru v německém Kolíně nad Rýnem a je vhodný pro německá piva, například kölsch a altbier. Je známo, že tento druh zvýrazňuje chmelové aroma a hořkost, společně s dalšími klasickými charakteristikami německých ležáků. Nedoporučuje se vést teplota kvašení pod 17°C.

Minimální trvanlivost: 31.3.2020

Skladování: skladujte v lednici při teplotě 4°C

Technické údaje
 Prokvašení  72 - 78 %
 Sedimentace střední
 Tolerance na alkohol 5 - 10 %
 Optimální teplota fermentace  18 - 21°C

 

Veškeré kvasnice skladujeme v lednici při teplotě okolo 4°C. Při balení zásilky je ke kvasnicím přidán nachlazený gelový polštářek, aby se zamezilo ohřátí kvasnic a ty tak zůstaly v těch nejpříznivějších podmínkách. Gelový polštářek je zahrnut v ceně. Pro přepravu doporučujeme zvolit dopravce GLS, který zásilky doručuje většinou do druhého dne od odeslání. 

Dávkování 
Velikost várky Do 12° P (1,048)
12,5 - 16,5°P 
(1,050 - 1,065)
Přes 16,5° P (1,065) nebo zakvašení při nízké teplotě 10 - 13°C (ležák)
20 L 1 balíček bez starteru 2 balíčky, nebo 1 balíček v 1 l starteru 3 balíčky, nebo 1 balíček ve 2 l starteru
40 L 2 balíčky bez starteru 4 balíčky, nebo 1 balíček ve 2 l starteru  6 balíčků, nebo 1 balíček ve 4 l starteru  
60 L 3 balíčky bez starteru  6 balíčků, nebo 1 balíček ve 3 l starteru  9 balíčků, nebo 1 balíček v 6 l starteru  

 

Jak připravit starter?


Složení: kvasnice, voda, ječmen, aminokyseliny a stopové minerály

Doplňkové parametry

Kategorie: Tekuté kvasnice White Labs
Hmotnost: 0.05 kg
? Filtrování podle typu kvašení: Svrchní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.