WLP566 Belgian Saison II Ale Yeast®
Kód: WLP566Detailní popis produktu
WLP566 Belgian Saison II Ale Yeast®
Tento kmen produkuje nízkou hladinu fenolů s příchutí a aroma hřebíčku, které můžeme cítit i v hotovém pivě. Produkce ovocných esterů vytváří rovnováhu mezi ovocnými a kořenitými vůněmi a chutěmi. Tento kmen dobře fermentuje a sedimentuje, což umožňuje snadnou výrobu Saison a Farmhouse Ale.
**Při genetickém testování bylo zjištěno, že WLP566 Belgian Saison II Ale Yeast obsahuje STA1 gen (glukoamyláza), potenciální indikátor Saccharomyces cerevisiae var. Diastaticus, a proto má schopnost využívat některé dextriny (nezkvasitelné cukry), což vede k vyšší úrovni prokvašení typického pro pivní styl Saison.
Minimální trvanlivost: 12.10.2020
Skladování: skladujte v lednici při teplotě 4°C
Prokvašení | 78 - 85 % |
Sedimentace | střední |
Tolerance na alkohol | 5 - 10 % |
Optimální teplota fermentace | 20 - 25°C |
Veškeré kvasnice skladujeme v lednici při teplotě okolo 4°C. Při balení zásilky je ke kvasnicím přidán nachlazený gelový polštářek, aby se zamezilo ohřátí kvasnic a ty tak zůstaly v těch nejpříznivějších podmínkách. Gelový polštářek je zahrnut v ceně. Pro přepravu doporučujeme zvolit dopravce GLS, který zásilky doručuje většinou do druhého dne od odeslání.
Velikost várky | Do 12° P (1,048) |
12,5 - 16,5°P
(1,050 - 1,065)
|
Přes 16,5° P (1,065) nebo zakvašení při nízké teplotě 10 - 13 °C (ležák) |
20 L | 1 balíček bez starteru | 2 balíčky, nebo 1 balíček v 1 l starteru | 3 balíčky, nebo 1 balíček ve 2 l starteru |
40 L | 2 balíčky bez starteru | 4 balíčky, nebo 1 balíček ve 2 l starteru | 6 balíčků, nebo 1 balíček ve 4 l starteru |
60 L | 3 balíčky bez starteru | 6 balíčků, nebo 1 balíček ve 3 l starteru | 9 balíčků, nebo 1 balíček v 6 l starteru |
Složení: kvasnice, voda, ječmen, aminokyseliny a stopové minerály
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tekuté kvasnice White Labs |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
? Filtrování podle typu kvašení: | Svrchní |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.