WLP644 Saccharomyces Bruxellensis Trois®

Kód: WLP942
269 Kč / ks 233,91 Kč bez DPH
Na objednávku

Belgický kmen divokých kvasinek, který se používá k fermentaci spontánně kvašených piv. Produkuje pivo s jemným mangovým a ananasovým charakterem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

WLP644 Saccharomyces Bruxellensis Trois®

Belgický kmen divokých kvasinek, který se používá k fermentaci spontánně kvašených piv. Produkuje pivo s jemným mangovým a ananasovým charakterem.

Minimální trvanlivost: 31.10.2020

Skladování: skladujte v lednici při teplotě 4°C

Technické údaje
 Prokvašení  70 - 78 %
 Sedimentace nízká
 Tolerance na alkohol 8 - 12 %
 Optimální teplota fermentace  21 - 30°C

 

Veškeré kvasnice skladujeme v lednici při teplotě okolo 4°C. Při balení zásilky je ke kvasnicím přidán nachlazený gelový polštářek, aby se zamezilo ohřátí kvasnic a ty tak zůstaly v těch nejpříznivějších podmínkách. Gelový polštářek je zahrnut v ceně. Pro přepravu doporučujeme zvolit dopravce GLS, který zásilky doručuje většinou do druhého dne od odeslání. 

Dávkování 
Velikost várky Do 12° P (1,048)
12,5 - 16,5°P 
(1,050 - 1,065)
Přes 16,5° P (1,065) nebo zakvašení při nízké teplotě 10 - 13°C (ležák)
20 L 1 balíček bez starteru 2 balíčky, nebo 1 balíček v 1 l starteru 3 balíčky, nebo 1 balíček ve 2 l starteru
40 L 2 balíčky bez starteru 4 balíčky, nebo 1 balíček ve 2 l starteru  6 balíčků, nebo 1 balíček ve 4 l starteru  
60 L 3 balíčky bez starteru  6 balíčků, nebo 1 balíček ve 3 l starteru  9 balíčků, nebo 1 balíček v 6 l starteru  

 

Jak připravit starter?


Složení: kvasnice, voda, ječmen, aminokyseliny a stopové minerály

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Tekuté kvasnice White Labs
Hmotnost: 0.05 kg
? Filtrování podle typu kvašení: Spodní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení