Vážení zákazníci, 31.8. - 6.9. se nebudou expedovat zásilky z důvodu dovolené. Poslední zásilky odesílám 28.8. a další objednávky začínám vyřizovat 7.9.. Děkuji za pochopení a přeji slunné léto!

WLP320 American Hefeweizen Ale Yeast® 

Kód: WLP954
245 Kč / ks 213,04 Kč bez DPH
Na objednávku

Tento kmen má čistější charakter než tradiční kvasnice na Hefeweizen. Vytváří jen velmi mírné tóny banánu a hřebíčku a díky nízké sedimentaci charakteristický zákal. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

WLP320 American Hefeweizen Ale Yeast® 

Tento kmen má čistější charakter než tradiční kvasnice na Hefeweizen. Vytváří jen velmi mírné tóny banánu a hřebíčku a díky nízké sedimentaci charakteristický zákal. 

Minimální trvanlivost: 10.12.2020

Skladování: skladujte v lednici při teplotě 4°C

Technické údaje
 Prokvašení  70 - 75 %
 Sedimentace nízká
 Tolerance na alkohol  5 - 10 %
 Optimální teplota fermentace  18 - 21°C

 

Veškeré kvasnice skladujeme v lednici při teplotě okolo 4°C. Při balení zásilky je ke kvasnicím přidán nachlazený gelový polštářek, aby se zamezilo ohřátí kvasnic a ty tak zůstaly v těch nejpříznivějších podmínkách. Gelový polštářek je zahrnut v ceně. Pro přepravu doporučujeme zvolit dopravce GLS, který zásilky doručuje většinou do druhého dne od odeslání.

Dávkování 
Velikost várky Do 12° P (1,048)
12,5 - 16,5°P
(1,050 - 1,065)
Přes 16,5° P (1,065) nebo zakvašení při nízké teplotě 10 - 13 °C (ležák)
20 L 1 balíček bez starteru 2 balíčky, nebo 1 balíček v 1 l starteru 3 balíčky, nebo 1 balíček ve 2 l starteru
40 L 2 balíčky bez starteru 4 balíčky, nebo 1 balíček ve 2 l starteru  6 balíčků, nebo 1 balíček ve 4 l starteru  
60 L 3 balíčky bez starteru  6 balíčků, nebo 1 balíček ve 3 l starteru  9 balíčků, nebo 1 balíček v 6 l starteru  

 

Jak připravit starter?

Hodí se na pivní styly:

  • Hefeweizen

Doplňkové parametry

Kategorie: Tekuté kvasnice White Labs
Hmotnost: 0.05 kg
? Filtrování podle typu kvašení: Svrchní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.